Καλώς ήλθατε, στο ydraulikesergasies.gr!

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε υδραυλική εργασία! Σε μοναδικές τιμές . . .

Θέρμανση

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης σε κτίρια, πολυκατοικίες ή συγκροτήμα κτιρίων. Η εγκατάσταση αποτελείται από το λέβητα, τον καυστήρα, τον κυκλοφορητή, τη δεξαμενή καυσίμων, τις διατάξεις ασφαλείας, τις σωληνώσεις, την καπνοδόχο και τα θερμαντικά σώματα.

περισσότερα

Φυσικό αέριο

Το φυσικό αέριο στο σπίτι παρέχει ευκολία, αυτονομία, ασφάλεια και οικονομία. Κάθε νοικοκυριό μπορεί να εξασφαλίσει θέρμανση με σταθερή και χωρίς εξαρτήσεις παροχή, ευκολία στις οικιακές εργασίες, ελεγχόμενη παροχή ζεστού νερού χωρίς χρόνους αναμονής αλλά και οικονομία σε πολλά επίπεδα.

περισσότερα

Υδραυλικά

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις μπορούν να εξασφαλίσουν ένα κτίριο με πόσιμο νερό, με νερό ζεστό ή κρύο, με νερό πυρόσβεσης, με νερό θέρμανσης, με νερό άρδευσης σε διάφορα μέρη του κτιρίου αλλά και την απομάκρυνση των λυμάτων και των ομβρίων υδάτων.

περισσότερα
   Λίγα λόγια . . .
  Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των εγκαταστάσεων για πάνω από δέκα χρόνια. Η προσωπική επαφή με τον πελάτη μας, η καλές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας, που μας έχουν κάνει να θέσουμε ψηλάτον πήχη και να έχουμε συνεχώς ανοδική πορεία στο χώρο των εγκαταστάσεων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ανακαίνιση μπάνιου

Αλλαγή σωληνώσεων μπάνιου στην μοναδική τιμή των 550€.

Καλοριφέρ

Εγκατάσταση θέρμανσης μονοσωληνίου για 5 σώματα, μόνο 700€.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Ηλιακός θεροσίφωνας 160lt μόνο 650€ με δωρεάν την τοποθέτηση. (τιμή σωλήνας 3€/μέτρο).

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Καυστήρες PELET

Η χρήση pellet συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, καθόσον η καύση του δεν αυξάνει την ποσότητα CO2 στην ατμόσφαιρα.

Καυστήρες Θέρμανσης ιόντων

Η πηγή ενέργειας για θέρμανση ιόντων είναι ηλεκτρική ενέργεια, ωστόσο, η νέα τεχνολογία καθιστά πολύ οικονομική.

Επαγωγικός λέβητας

Επαγωγική θέρμανση είναι η διαδικασία θέρμανσης ενός ηλεκτρικά αγώγιμου αντικειμένου με ηλεκτρομαγνητική επαγωγή. Εσωτερικά του αγώγιμου αντικειμένου δημιουργούνται ρεύματα δίνης, τα οποία μετατρέπονται σε θερμότητα .